#lakópark
#gyűrű lakópark
#új építésű ikerház
#csok

Megkezdtük a Gyűrű Lakópark ikerházainak értékesítését!

A Gyűrű Lakópark otthonainak megálmodásakor olyan komplex megoldásban gondolkodtunk, amelyben a házak és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot és maximálisan kiszolgálja a modern, kényelmes és takarékos otthont keresők igényeit.

Célunk egy családcentrikus, magas színvonalú lakópark kialakítása a vásárlók egyedi elvárásainak megfelelve. A Gyűrű Lakóparkban 12 db családi ház épül.

Helyszín – hol található a Gyűrű Lakópark Nyíregyházán?

Nyíregyháza belvárosától mindössze néhány percnyire, több főútvonal közelében, de mégis nagy zöldfelületekkel körülvett, családi házas városrészén. A telkek ideális elhelyezkedése miatt az ikerházak naposak. A környéken bevásárlóközpontok, óvoda, iskola és játszótér is várja az itt élő családok gyermekeit.

ENERGETIKA

A lakópark ikerházai megújuló energia felhasználásával “A” energetikai minőségi besorolásúak, ami nemcsak komfortosságban jelent magas szintet, hanem stabil, értékálló befektetést is ad a vásárlók számára!

HÍVJON MOST! 
06 20 32 88 475

MINŐSÉG

Az ikerházak magas műszaki tartalommal, minőségi anyagok használatával, 1. osztályban készülnek. A korszerű energiagazdálkodási megoldások mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő külső és belső hangszigetelésre.

A HÁZAKRÓL BŐVEBBEN

Foglaja le most új otthonát! Az első foglalóknak akciós áron biztosítjuk új építésű családi házát. Az építkezés 2017 októberében kezdődik, a várható átadás 2018 tavasz. Bekerített, összközműves, 500 nm-s telken 110 nm alapterületű ikerház lakórészének alapterülete 94 nm, a garázs pedig 16 nm. Az ikerház 30 cm-es téglafalazattal, hőszigeteléssel épül, kiváló minőségű cseréppel fedett, műanyag nyílászárókkal szerelt.

Az ingatlanban 3 szoba és amerikai konyha található, mosókonyha és nagy méretű fürdőszoba tartozik hozzá. Igényes kialakítás, modern burkolatok, minőségi anyagok jellemzik a házat. Melegvízről és a fűtésről kondenzációs kazán gondoskodik, kiépítésre kerül a klíma és a riasztó előkészítés.

INGATLAN ADATLAPOK
KÉPEK  |  ALAPRAJZ | LEÍRÁS

 

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/20 Hrsz. ÉSZAKI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/20 Hrsz. DÉLI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/21 Hrsz. ÉSZAKI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/21 Hrsz. DÉLI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/22 Hrsz. ÉSZAKI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/22 Hrsz. DÉLI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/23 Hrsz. ÉSZAKI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/23 Hrsz. DÉLI IKERHÁZ

 

CSOK igénybevételéhez igazított fizetési ütemezés!

Mi gondoltunk azokra is akik CSOK igénybevételével szeretnének új lakáshoz jutni és még az építkezés megkezdésekor lefoglalnák kedvenc lakásukat, nem pedig a végén a megmaradt házak közül válogatni!


HÍREK, ÚJDONSÁGOK