GYŰRŰ LAKÓPARK - A család otthona

MEGKEZDTÜK AZ ÉRTÉKESÍTÉST! NE MARADJON LE RÓLA!
HÍVJON MOST!
06 20 32 88 475

A Gyűrű Lakópark otthonainak megálmodásakor olyan komplex megoldásban gondolkodtunk, amelyben a házak és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot és maximálisan kiszolgálja a modern, kényelmes és takarékos otthont keresők igényeit. Célunk egy családcentrikus, magas színvonalú lakópark kialakítása a vásárlók egyedi elvárásainak megfelelve. A Gyűrű Lakóparkban 12 db családi ház épül. 

 

AZ INGATLANOKAT KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTÁBAN ADJUK ÁT ÚJ LAKÓINAK!

 

Helyszín – hol található a Gyűrű Lakópark Nyíregyházán?

Nyíregyháza belvárosától mindössze néhány percnyire, több főútvonal közelében, de mégis nagy zöldfelületekkel körülvett, családi házas városrészén. A telkek ideális elhelyezkedése miatt az ikerházak naposak. A környéken bevásárlóközpontok, óvoda, iskola és játszótér is várja az itt élő családok gyermekeit.

 

ENERGETIKA

A lakópark ikerházai megújuló energia felhasználásával “A” energetikai minőségi besorolásúak, ami nemcsak komfortosságban jelent magas szintet, hanem stabil, értékálló befektetést is ad a vásárlók számára!

HÍVJON MOST!
06 20 32 88 475

MINŐSÉG

Az ikerházak magas műszaki tartalommal, minőségi anyagok használatával, 1. osztályban készülnek. A korszerű energiagazdálkodási megoldások mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő külső és belső hangszigetelésre.

A HÁZAKRÓL BŐVEBBEN

Foglaja le most új otthonát! Az első foglalóknak akciós áron biztosítjuk új építésű családi házát. Az építkezés 2017 októberében kezdődött, a várható átadás 2018 nyár. Bekerített, összközműves, 500 nm-s telken 110 nm alapterületű ikerház lakórészének alapterülete 94 nm, a garázs pedig 16 nm. Az ikerház 30 cm-es téglafalazattal, hőszigeteléssel épül, kiváló minőségű cseréppel fedett, műanyag nyílászárókkal szerelt.

Az ingatlanban 3 szoba és amerikai konyha található, mosókonyha és nagy méretű fürdőszoba tartozik hozzá. Igényes kialakítás, modern burkolatok, minőségi anyagok jellemzik a házat. Melegvízről és a fűtésről kondenzációs kazán gondoskodik, kiépítésre kerül a klíma és a riasztó előkészítés.

INGATLAN ADATLAPOK
KÉPEK  |  ALAPRAJZ | LEÍRÁS

 

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/20 Hrsz. ÉSZAKI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/20 Hrsz. DÉLI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/21 Hrsz. ÉSZAKI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/21 Hrsz. DÉLI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/22 Hrsz. ÉSZAKI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/22 Hrsz. DÉLI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/23 Hrsz. ÉSZAKI IKERHÁZ

Új építésű ikerház - Gyűrű Lakópark 28241/23 Hrsz. DÉLI IKERHÁZ

 

 

A HÁZAK TOVÁBBI ELŐNYEI

  • minőségi anyagok használata,
  • hatékony és takarékos fűtés-rendszer
  • lakások között speciális zajszigetelő téglák beépítése,
  • homlokzati nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel és beépített redőnnyel,
  • átgondolt és élhető lakáselosztások, két oldalra néző ablakok.

 CSOK igénybevételéhez igazított fizetési ütemezés!

Mi gondoltunk azokra is akik CSOK igénybevételével szeretnének új lakáshoz jutni és még az építkezés megkezdésekor lefoglalnák kedvenc lakásukat, nem pedig a végén a megmaradt házak közül válogatni!

  

 

Látványtervek


HÍREK, ÚJDONSÁGOK