Új építésű ikerház, kulcsrakész állapotban átadva - Gyűrű Lakópark 28241/22 Hrsz. DÉLI IKERHÁZ

Új építésű ikerház, kulcsrakész állapotban átadva - Gyűrű Lakópark 28241/22 Hrsz. DÉLI IKERHÁZ
AZ INGATLAN BEMUTATÁSA

Gyűrű Lakópark – A család otthona

Foglalja le most új építésű ikerházát! A házra igénybe vehető a CSOK, ingatlanjaink mindenben megfelelnek az előírásoknak. Az ingatlan ára 28,5 M Ft, 259.000 Ft/nm! EXTRA AKCIÓ: 25,5 M Ft

Nyíregyháza főútvonalai közelében (Orosi út és Kállói út között) épülő, új építésű lakóparkban 110 nm-es ikerház eladó. A belvárostól mindössze néhány percnyire, mégis nagy zöldfelületekkel körülvett, családi házas városrészen. A környéken bevásárlóközpontok, óvoda, iskola és játszótér is várja az itt élő családok gyermekeit. Minőségi kivitelezés, megbízható, környékbeli referenciákkal rendelkező építtető. Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik az épület átadása 2018 nyarán várható. Természet közeli környezet, jó levegő, csend, jellemzi a környéket.

AZ INGATLANT KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTÁBAN ADJUK ÁT ÚJ LAKÓINAK!

A ház észak-dél fekvésű, ~500 nm telken épül.  Az ikerház a garázs mentén kapcsolódik a szomszédos házhoz, ennek köszönhetően nincsen közös fal a lakórészben a szomszéddal. A garázs egy autó beállására alkalmas, billenő garázskapuval ellátott. A házban 3 szoba található, emellett nappali, konyha/étkező, gardróbszoba, mosókonyha, kamra, fürdőszoba. A nappaliból a kertre nyíló, nagyméretű nyitott terasz biztosítja a család pihenését.

A belső és külső falak Porotherm 30 N+F falazóblokkból, a külső falazat +12 cm-es homlokzati szigeteléssel vannak ellátva. Igényes kialakítás, modern burkolatok, minőségi anyagok jellemzik a házat. Melegvízről és a fűtésről kondenzációs kazán gondoskodik, kiépítésre kerül a klíma és a riasztó előkészítés. 

Új építésű ikerház, kulcsrakész állapotban átadva - Gyűrű Lakópark 28241/22 Hrsz. DÉLI IKERHÁZ

TOVÁBBI INGATLANOK
HÍREK, ÚJDONSÁGOK